Thursday, 28 March 2013

again , specs . fufufufuffff...~



assalamualaikum hai hai semuanyaaa .
lama kan aku tinggalkan blog? mampuss ah . ada yang kisah ? ada orang baca kee? tak kan ? haha okay good .

petang yang hening gersang lagikan panasss ni nak ungkit pasai spec . uii haha tadek kerja betui .
sapa yang pakai spec ni? orang tuu ke? eh ahahahahaaa mana adaa . pandai je kau ni . (bodoh ngarut)
hahhaha okay stop it .
haa nak cerita ni, dulu pernah lah kan sekali untuk beberapa tahun aku pakai spec .aku lah, bukan dia . bukan bukan . hahahaha :D hahahahahhahahah :D hahahahahahhahahahahahaha:D

serius, aku pernah pakai spec , masa darjah 6 sampailah form 1 . memang agak rabun dulu pun sebab kuat tengok tv dekat2 sangat, tuu padah tu . tapi lama2 dah duduk shah tak tengok tv berbulan2 , okay dah mata .
tahu muka aku guane dulu? burukss . nakss . mampussssss .


hahahahahha gelak habiss tengok . sangat darjah 6 . mana jumpa pun tak tau lah . aihh . dah lah tu . stop gelak .
okay .
i can't .
hahahahahhahahahahahhahahahahahha...... stop . hahahhahah . please . hahahahahha . still . hahahahhahahahaha oh please.. hahahahahaha (kesat air mata)

and now , again, aku pakai lagi . (ni tahun dah form 5 dah ni , tuo doh) eh tua dah ke?? 
tapi kali ni lawa pandai lah dah bergaya sikit . hahaha :D yang ni tak yah gelak beria . sikit je .
okay semua? haa apa? number phone? follow twitter dulu @MishPashaaa  then mintak number . baru aku bagi. haha
p/s: abaikan yang sorang dok sebelah yang tak pakai spec tu . budak tuu lagi tak matang . hahaha
okay padahal takda beza sangat pun kan cuma lagi naik form 5 lagi tak matang sumpahh ! 
galok sangat sangat sangat . tapi tak kisah lah tuu orang tu tak kisah . muweee~ 

okay itu sahaja . okay byee .