Wednesday, 3 August 2016

Get back to the blogger world

Hey assalamualaikum (garu-garu kening)

bertahun dah rasanya tak aktif mencarut sini, sejak blog bukan lagi trend media sosial kan haha anyway, em.. sejak dua menjak ni aku pun perasan aku makin menyalahgunakan media twitter untuk membebel dan memaki makhluk yang tak wujud pun dalam twitter (dan mungkin bukan memaki makhluk pun, kadang2 maki diri sendiri je) dan perangai sebagai perempuan (membebel i mean) takkan pernah berubah dan bukan boleh dikawal tambah2 waktu tengah emosi atau on period hahaha ni ler lifestyle orang solo takde boyfriend mahupun bestfriend untuk dishare semua cerita ahaha (u get it why i'm single haha all my exes left me bcs i ni bising hingaq takboleh diam dan idfk why, kalau in relationship je aku berperangai macam tu kalau dengan member2 laki lain ke dengan naz dengan ameer dengan pasiaq takde pulak aku menggedik gitu depan member aku cool gila ahah *act cool*) so basically, jangan suka aku sebab kalau aku jadi awek ang aku jadi gedik HAHA

sebenarnya takde apa pun post ni just nak bagitau aku ingat nak berbalik berborak dengan diri sendiri kat sini at least aku puas hati kan huhu. dan blogskin pink ni pun dah agak lama so aku sctually tengah2 nak survey blogskin baru kalau boleh nak cari yg agak2 aku selesa nak merepek takdelah formal sangat ni bukan annual dinner nak formal2. dan aku ingat nak beralih sikit dari colour pink ni ahahalahai manja sangat color ni aku bukan nak impress siapa2 pun dengan blog yg comel2 kejadah aku sendiri tak comel kahkah so biarlah blog selari dengan tuannya yedak? tengoklah mcm mana jumpa ke dak lagipun lupa dah ni mcm mana nak edit template blog nak kena main dengan kod2 html bagai.

dan amaranlah lagipun cuti sem ade lagi sebulan ni so macam2 lah kot cerita agak2 aku rasa ok aku share sini. konon share padahal nanti sendiri je yg baca kahkahkahkahakhakajjhsuwisxudyu

dah lah. nak survey dulu. lagipun suhu pagi ni sejuk lagi memang tengahari nantilah mandi. (kira ok lah aku tak tidur pagi ni k walaupun period k jangan nak expect lebih aku tak rajin pun). tapi aku lapar gila ni. harini takde sarapan sebab along malas masak, dia masak lunch terus. haruslah dia yang masak pasai dia menggedik nak kawin dah. aku lambat lagi lek je aku kan suka buat kerja last minute?
alasan haha bye.

No comments:

Post a Comment