Thursday, 22 November 2012

best holiday in Borneo evaa !!

assalamualaikum w.b.t semuanya hoho :D

ouhkayy , this time akuh mau cerita ni sama kau yang aku baru balik dari Sabah bah . ==' annoying .
oh farisha yang comel please stop berbahasa sabah muntah aku . haha

okayy . takde ape pun nak cerita act , just haritu kan kalau kauorang ada baca yg pasal aku berdrama tu , haa ingat .? yang tuu lah . dah balik dah pun dari sabah . the result ? heh malas jee nak cakap . menang , just takde number . haha astaghfirullah . =='

the event was diadakan di sebuah auditorium kesenian dan kebudayaan negeri Sabah , which is in Kota Kinabalu , which is tempat yang 2 times lagi panas than Pekan , and which is tempat aku belakon for the last time , maybe . hehee okay ya , last . tahun depan SPM . heh
okay lah , ni sedikit gambar kenangan kami kat situ . :P
baru sampai . oh saya tak nampak hakam haha :D

oh oh did you seee that evil face? that is mine . heh


kami huru hara dan kami bersatu haha :D

oh tuu dia haha tag peserta .

mereka menari memang sexy . haha

gambar formal kecuali aku . haha

this is the best part , can u see muka yakin tu ? hha

kami jee budak asrama dan pakai fon cikai . orang lain mana adaa welkk..

KLIA sejukk haha best tak tido merayap situ .

the tudung cream tuu our director, menggantikan tempat aku . hehe

muka nak jual orang . haha malu malu malu . 

time ni a day before pertandingan . training 4 d last time . memang cuak.

sampai malam takde orang boleh ah buat gitu . tibe ada kereta, berani mati haha :D
eh kami dapat RM50 sorang kayy, teacher bagi . orang kaya . haha balik  pahang licin duit . haha
the final , before balik. di depan hotel buat muka taktahu malu haha XD

 ceritanya,
kami team pahang has done our very best , the best pernah aku buat but not for Tsot cause dia cuak kemampusan . tak jadi lakonan dia haritu . but that day sampai sekarang aku masih ingat , Aein and Gopal did so much better than me . buat malu haha . eyy tapi jangan main2 , even aku gagal kali ni nak merangkul again 'the best actor ever' (jadi finalis pun tak lepas haha ) , ada lah jugak 4-5 orang teachers and participants from another school yang jumpa aku personally and they told me ''hey i like your character'' dan ''huy , your acting was good'' . oh ya , aku dapat pujian dan itu cukup membuatkan aku bersyukur ALHAMDULILLAH.. :DD

so secara kesimpulannya memang kami terkezut cause yang bertanding memang tak tertanding eden . haihh . HEBAT RABOKK BELAKA .. yang paling kami kuat nganjing : THE DEVIL from perak . gilaa hardcore dia memang layak belakon harry potterrrr lah . and another drama yg aku minat , sarawak , penang, and sabah of course . hiuhh , the results ; first SABAH, second SARAWAK, third SELANGOR yang lain aku tak ambik tahu dah haha :D and , dengan lapang hatinya nak ucap CONGRATULATION yang menang . haa dan aku tak nangis pun masa tahu kalah tu . (oh ya , tipu. ==')

*takpe lah, yang pasti aku dapat shopping last day tu . haha :D

2 comments:

  1. eh hehe takpe, tu yang special pasal kau . haha :D maaf bang ..

    ReplyDelete