Sunday, 27 May 2012

Welcome to me !!

Hye semua !! haha ..
ni agak2 macam first time nak buat blog , so ianya teragak sangat lah buruk . haha sepanjang aku share story dalam page ni , nak mintak maaf awal2 kalau ayat aku keling nak mampuss . haha aku tulis apa yang termuncul dalam kepala pelik aku ni . haha lagi satu kalau tertypo tuu, wat dunno je lah yea.. haha ..

So, sebabkan ni 1st time Farisha berblog , kalau ada apa2 tak puas hati and rasa macam perlu Farisha betulkan dalam blog nii , just do comment , okay. tak baik kutuk dalam hati .. erm , actually tak reti manaa pun buat blog ni . so siapa yang hebat tuu , tolong lah saya yaa sifu ..

so far tu je lah kott . kaybyee u olls . lufyu muah muah ..!

No comments:

Post a Comment